Προφίλ

factory

Η SILWOOD LTD είναι δημιούργημα ανθρώπων με πολυετή εμπειρία τόσο στην επιλογή όσο και στην εμπορία ξυλείας. Τα στελέχη της δραστηριοποιήθηκαν από τις αρχές της δεκαετίας
του ’80 στην GREROM SRL (κορυφαία εξαγωγική προς τη χώρα μας, επιχείρηση ξυλείας) από την ίδρυσή της στο PLOIESTI της Ρουμανίας, σε ολόκληρο το φάσμα παραγωγής: Κοπή οικοδομικής ξυλείας (έλατο), ξυλεία επιπλοποιίας (οξιά, δρυς, φλαμούρι, κερασιά, ακακία κ.ά.), παραγωγή πρώτης ύλης παρκέτων (φρίζα), ολοκληρωμένη παραγωγή παρκέτων.

Η μεγάλη αποδοχή από την ελληνική αγορά στο χώρο της χονδρικής μας οδήγησε στην επέκταση των δραστηριοτήτων μας και στη λιανική πώληση.

Με την ποικιλία λύσεων για την ικανοποίηση και των πιο “ιδιαίτερων” αναγκών,με αναγνωρισμένη πια ποιότητα χάρις στη συνεργασία μας με κορυφαίους οίκους ξυλείας του εξωτερικού, με την εγγύηση της GREROM στην παραγωγή παρκέτων, με τιμές που η ανταγωνιστικότητα τους κάνει τα προϊόντα μας την ελκυστικότερη επιλογή, και κυρίως με την χρονική αμεσότητα στην εξυπηρέτηση, τη διαρκή επάρκεια στα προϊόντα μας και την παράδοση στο χώρο σας, η SILWOOD αποτελεί λύση – μονόδρομο στην επιλογή ξύλινων δαπέδων.

Σύγχρονα υλικά, μοντέρνα προσέγγιση, οικολογική ευαισθησία.

Οι άνθρωποι της SILWOOD αναζητούν στην παγκόσμια αγορά νέα, δοκιμασμένα σύγχρονα υλικά. Συνεργαζόμαστε με τα καλύτερα, στο είδος τους, εργοστάσια και εμπορευόμαστε υλικό προερχόμενο ΜΟΝΟ από χώρους φυσικής ξυλείας που έχουν δημιουργηθεί για υλοτομία τηρώντας όλες τις προδιαγραφές που επιτάσσουν οι εθνικές νομοθεσίες.