Εξωτερικού χώρου-Deck

ΦΥΣΙΚΟ ΜΑΣΙΦ  ΞΥΛΟ  Η ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ DECK

Δάπεδα εξωτερικού χώρου από τροπική ξυλεία, με λεία επιφάνεια ή με ραβδώσεις που μειώνουν την ολισθηρότητα.Από τη φύση τους παρουσιάζουν εξαιρετική αντοχή στην υγρασία και αποτελούν θαυμάσια επιλογή για χώρους γύρω από πισίνες, βεράντες, εξωτερικές σκάλες και κατασκευές μέσα σε κήπους.Τετοια ξυλά είναι τα: Bangirai,Iroko,Teak,Merbau,Massaranduba.

Το συνθετικό Deck δάπεδο εξωτερικού χώρου με έναν πρωτοποριακό συνδυασμό υλικών από ξύλο και πολυμερή (WPC), δεν χρειάζεται καμία συντήρηση και με μεγάλη διάρκεια ζωής, είναι το δάπεδο των ονείρων σας που θα γίνει πραγματικότητα.
Το συνθετικό DECK συνδυάζει τη φυσικότητα του ξύλου με τα πλεονεκτήματα των πλέον σύγχρονων συνθετικών υλικών για χρήση σε εξωτερικό χώρο με ένα φιλικό προς το περιβάλλον συνδυασμό από 75% ξυλώδεις ίνες και 25% συνθετικό υλικό,χαρίζουν στο δάπεδο σας μια φυσική επιφάνεια με σταθερότητα χρώματος. Χάρη στα ενσωματωμένα πρόσθετα για την προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία, η διάβρωση και το ενοχλητικό βάψιμο ανήκουν οριστικά στο παρελθόν.

Μπορείτε όλα να τα βρείτε στα καταστήματα μας σε σανίδες ή σε μορφή πλακιδίου.