Επενδύσεις
Επενδύσεις Eσωτερικων χωρων  KERRADECO

Πώς να σχεδιάσετε έναν τοίχο για να είναι μοναδικός, αλλά λειτουργικός και ανθεκτικός;
Για να ανταποκριθούμε σε αυτήν την ανάγκη, ξεκινήσαμε να αναζητούμε εναλλακτικές λύσεις για τα τελειώματα που χρησιμοποιήθηκαν στο παρελθόν. Με βάση τις γνώσεις μας και την πολυετή πείρα μας, αναπτύξαμε την τεχνολογία KERRACORE με αποτέλεσμα ένα υπερσύγχρονο και εξαιρετικά ανθεκτικό υλικό που χρησιμοποιήσαμε για τη δημιουργία του KERRADECO.
Το KERRADECO είναι ένα σύστημα τοίχου για οικιακή χρήση. Είναι αδιάβροχο και φωτιζόμενο. Λόγω των χαρακτηριστικών του, μπορεί να αντικαταστήσει: MDF σανίδες, ταπετσαρίες (ανθεκτικές στην υγρασία) ή κεραμικά πλακίδια (δεν σπάει κάτω από κρούση, δεν απαιτεί έγχυση). Το KERRADECO είναι ιδανικό για την ταχεία κατασκευή διαχωριστικών τοίχων. Η εγκατάσταση του συστήματος είναι εύκολη και γρήγορη και τα δωμάτια που τελειώνουν με τη χρήση του KERRADECO μπορούν να χρησιμοποιηθούν αμέσως.Μια ευρεία γκάμα χρωμάτων και μια ποικιλία δομών διακόσμησης επιφανείας σας επιτρέπουν να σχεδιάσετε όμορφες και ανθεκτικές λύσεις για όλους τους τύπους εσωτερικών χώρων, συμπεριλαμβανομένων των υγρών περιοχών. Η δυνατότητα να συνδυαστούν πίνακες από διάφορες συλλογές και να υλοποιηθούν εξατομικευμένα σχέδια προσφέρει απεριόριστο δυναμικό εσωτερικού σχεδιασμού.

Επενδύσεις Eξωτερικων χωρων Solid Brick

Εμπνευσμένη από την αρχική αρχιτεκτονική της Δυτικής και Νότιας Ευρώπης
Οι συμπαγείς πλάκες πρόσοψης είναι σύγχρονη επένδυση πρόσοψης εμπνευσμένη από προσόψεις μνημειώδους κτιρίου, τα οποία βρίσκονται σε ολόκληρη την Ευρώπη.
Το Solid Brick είναι σανίδα που προσομοιώνει τέλεια το τούβλο. Το σχήμα και το χρώμα του μοιάζουν με μεσαιωνικά τείχη.
Το προϊόν συνδυάζει την αισθητική και τη λειτουργικότητα.Σας επιτρέπει να οργανώσετε γρήγορα, πρακτικά και οικονομικά όμορφη πρόσοψη οποιουδήποτε κτιρίου.
Τα πάνελ από συμπαγές τούβλο είναι ανθεκτικά στην κρούση, δεν υποβαθμίζονται υπό την επίδραση των μεταβαλλόμενων καιρικών συνθηκών και εάν είναι σωστά τοποθετημένα εξασφαλίζουν τον καλό αερισμό της πρόσοψης του κτιρίου.