Ενδοδαπέδια θέρμανση
Λίγα Λόγια 

Το φίλμ ενδοδαπέδιας θέρμανσης  είναι ένας “φυσικός τρόπος θέρμανσης”. Η θερμότητα που προσδίδει, είναι όπως η ζέστη που νιώθουμε από τον ήλιο ή η ενέργεια που παράγει ο οργανισμός μας για να μας κρατάει ζεστούς.
Όλα τα συστήματα ή συσκευές υπέρυθρης θέρμανσης θερμαίνουν τα δομικά στοιχεία, τα αντικείμενα του χώρου (στερεά είδη) και το σώμα μας. Προσφέρουν ένα ιδανικό περιβάλλον με ευχάριστη θερμοκρασία, σε αντίθεση με τις λοιπές συμβατικές και λιγότερο φυσικές μεθόδους θέρμανσης.
Το φίλμ ενδοδαπέδιας θέρμανσης  εξασφαλίζει ένα καθαρό περιβάλλον, υγεία και ευεξία, χωρίς θόρυβο, βρώμικο αέρα κ.α. στον χώρο που κατοικούμε ή εργαζόμαστε και είναι μακράν οικονομικότερος συγκρινόμενος με τα λοιπά συμβατικά συστήματα θέρμανσης (Π.Χ. κλιματιστικά μηχανήματα τεχνολογίας on / off , πετρέλαιο & φυσικό αέριο με την χρήση θερμαντικών σωμάτων , σόμπες πετρελαίου – κηροζίνης – αερίου και ξύλου, κ.α.).
Τα κλασσικά συστήματα θέρμανσης ζεσταίνουν τον αέρα με φυσική ή βεβιασμένη κυκλοφορία του αέρα, με αποτέλεσμα κάθε φορά που έχουμε απώλεια θερμού αέρα στο χώρο, να αισθανόμαστε το κρύο!
Επίσης θα πρέπει να συνυπολογιστεί το γεγονός ότι οποιοδήποτε σύστημα θέρμανσης που ζεσταίνει τον αέρα του χώρου ( σώματα καλοριφέρ, κλιματιστικά, τζάκια, ηλεκτρικά σώματα λαδιού, σόμπες όλων των ειδών κ.α.) , προκαλούν την συσσώρευση της θερμότητας στο μεγαλύτερο ύψος του χώρου, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει σωστή κατανομή της θερμότητας. (υψηλότερη θερμοκρασία στην οροφή και χαμηλότερη θερμοκρασία στο δάπεδο – εκεί που πραγματικά την έχουμε ανάγκη).

Yψηλή απόδοση

Άμεση και σταθερή απόδοση θερμότητας ανεξαρτήτων καιρικών συνθηκών. Η θερμότητα κατανέμεται στο χώρο με τον πιο αποτελεσματικό και ομοιόμορφο τρόπο από κάτω προς τα πάνω. Το φίλμ ενδοδαπέδιας θέρμανση  είναι το πλέον ανερχόμενο σύστημα θέρμανσης στην Ευρώπη κατανέμεται σε όλη την επιφάνεια του δαπέδου, με αποτέλεσμα η θερμότητα να μεταφέρεται ομοιόμορφα στο χώρο.

Οικονομία

Με το φίλμ ενδοδαπέδιας θέρμανσης έχετε εώς 50% χαμηλότερο κόστος. Επιπλέον η μεγάλη διάρκεια ζωής καθώς και το μηδενικό κόστος συντήρησης αυτών κάνουν το φίλμ ενδοδαπέδιας θέρμανσης το πλέον ανερχόμενο σύστημα θέρμανσης στην Ευρώπη μια από τις καλύτερες ποιοτικές λύσεις θέρμανσης και σχέσεις αξίας – τιμής (Value For Money).

Μεγάλη διάρκεια ζωής 

Το φίλμ ενδοδαπέδιας θέρμανσης έχει μεγάλη διάρκεια ζωής με μέση τιμή τα 40 χρόνια, και 15 χρονια εγγύηση.

 ——————————————————————————————————————————————————————————————

  • Απευθείας εγκατάσταση κάτω από δάπεδο lamintate ή προγυαλισμένο παρκέ.
  • Θερμαίνει σε χρόνο ρεκόρ, γρηγορότερα από οποιοδήποτε άλλο σύστημα θέρμανσης με αποτέλεσμα να μην χρειάζεται να λειτουργεί όταν λείπετε από το σπίτι. Ομοιόμορφη κατανομή θερμότητας σε όλο το σπίτι και καλύτερη υγιεινή του χώρου.
  • Εξοικονόμηση χώρου λόγω απουσίας σωμάτων θέρμανσης και μηχανοστασίου. Κάθε δωμάτιο λειτουργεί ανεξάρτητα με τον δικό του θερμοστάτη επιτυγχάνοντας απόλυτη αυτονομία. Γρήγορη εγκατάσταση σε μία μόνο μέρα.
  • Είναι οικολογική, αθόρυβη και δεν χρειάζεται συντήρηση.
  • Έως 50% χαμηλότερο κόστος αγοράς, εγκατάστασης και λειτουργίας.
  • 15 χρόνια εγγύηση.
  • Ιδανικότερη θέρμανση για καινούρια σπίτια και ανακαινίσεις. Εγκεκριμένη από UL Αμερικής, UL Καναδά, ΝΕΜΚΟ, CB,CE