Συνθετικές Πέργκολες

ΑΝΤΟΧΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ

Η Silwood παρέχει υλικά κατασκευής μηδενικής συντήρησης,που αντέχουν στην σκουριά και είναι ανθεκτικά σε όλες τις καιρικές συνθήκες.Αυτό το μοναδικό συνθετικό υλικό παρέχει επίσης ασφαλή αντιολίσθηση,κατασκευές χωρίς ακίδες,ιδανικές για εξωτερικό περιβάλλον.Είναι ιδανικό για καταναλωτές που όχι μόνο επιδιώκουν μεγάλη αξία,αλλά και που θέλουν ένα πολυετελές προϊόν με διαχρονική γοητεία.

ΠΡΟΣΔΙΔΟΥΝ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΓΟΗΤΕΙΑ ΚΑΙ ΕΛΚΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΔΙΑΡΡΥΘΜΙΣΗ.

Μια γοητευτική πέργκολα προσφέρει ένα τέλειο σκιερό μέρος για να γλυτώσετε από τον καυτό καλοκαιρινό ήλιο. Η Silwood® έχει συνδυάσει ίνες ξύλου υψηλής ποιότητας και ρητίνες παρθένου πολυμερούς για να δημιουργήσει πέργκολες που μοιάζουν πολύ με το κανονικό ξύλο, αλλά έχουν πολύ μεγαλύτερη ανθεκτικότητα και μηδενική συντήρηση.Οι πέργολες διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία μεγεθών και στυλ, συμπεριλαμβανομένων ανοικτών, ημι-ανοιχτών ή κλειστών σχεδίων. Τόσο αυτόνομα όσο και προσαρμοσμένα μοντέλα είναι διαθέσιμα για να καλύψουν τις ανάγκες σας. Αυτές οι δομές προσθέτουν αρχιτεκτονική γοητεία και κομψότητα σε οποιαδήποτε υπαίθρια διαρρύθμιση.

ΕΥΚΟΛΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

Ο απλός καθαρισμός με πίεση συνιστάται για τον καθαρισμό και τη συντήρηση των προϊόντων. Η χρονοβόρα και δαπανηρή εφαρμογή της προστασίας UV, των βερνικιών και των χημικών προϊόντων ανήκουν στο παρελθόν. Η σκόνη και οι λεκέδες δεν διεισδύουν στο προϊόν. Εάν είναι απαραίτητο, η αρχική ποιότητα της επιφάνειας μπορεί να αποκατασταθεί με τρίψιμο της επιφάνειας με μια σκληρή συρμάτινη βούρτσα